vario visgraat Altijd een eerlijk
advies op maat.
OFFERTE AANVRAGEN

PVC VLOER REUTUM

MOGELIJKHEDEN IN

PVC VLOEREN

Hier vind je een beknopt overzicht van wat de Woonderij Woning- & Projectstoffering te bieden heeft. Op zoek naar iets wat niet genoemd wordt? Aarzel niet om contact op te nemen; we bespreken graag samen alle mogelijkheden.

PVC

Op zoek naar een vloer die zowel elegantie als duurzaamheid biedt voor je woning of bedrijf in Reutum? Zoek niet verder! Onze PVC vloeren zijn de perfecte keuze voor jouw huis of bedrijf. Met een uitgebreid assortiment aan prachtige ontwerpen en texturen, kun je de perfecte vloer vinden die past bij jouw unieke stijl en interieur. Onze PVC vloeren zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Dankzij hun waterbestendige en zeer sterke eigenschappen zijn ze ideaal voor elk huishouden of bedrijfsruimte. Bovendien bieden ze uitstekend comfort en demping, waardoor je kunt genieten van een aangename loopervaring. Kies voor kwaliteit, stijl en comfort met onze PVC vloeren. Neem vandaag nog contact met ons op en transformeer je ruimte met de perfecte vloer!

WAT IS EEN PVC VLOER?

Een PVC-vloer is een vloerbedekking gemaakt van polyvinylchloride. Het is populair vanwege zijn duurzaamheid, waterbestendigheid en eenvoudig onderhoud. PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en imiteren vaak hout, steen of tegels. Ze zijn geschikt voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik.

HET ONDERHOUDEN VAN EEN PVC VLOER

Om te leren hoe je je PVC vloer schoonmaakt, is het handig om wat achtergrondinformatie te hebben. Er zijn twee soorten PVC vloeren: dryback en click. Het belangrijkste verschil is dat dryback PVC-stroken vastgelijmd worden op de betonnen ondervloer, terwijl click PVC net zoals kliklaminaat aan elkaar vastklikt en dikker is.

Het onderhoud van een PVC vloer hoeft niet ingewikkeld te zijn, omdat elke strook of plank voorzien is van een beschermende toplaag waardoor vuil en vocht niet direct intrekken. Stofzuigen om de paar dagen is meestal voldoende, maar als er toch vuil is, kun je de vloer schoonmaken met een vochtige dweil en eventueel wat mild schoonmaakmiddel.

Gebruik alleen niet-agressieve reinigers, te vinden in ons assortiment onderhoudsmiddelen. Let op: vermijd het gebruik van een schuurspons, omdat dit minuscule beschadigingen aan de vloer en de toplaag kan veroorzaken.

VOOR- EN NADELEN VAN EEN PVC VLOER

Uiteraard heeft een PVC vloer zijn voor- en nadelen. Wij hebben er een aantal voor je op een rij gezet! Klik hier om te lezen wat de voor- en nadelen zijn van een PVC vloer.

WIJ WERKEN ALLEEN MET

DE BESTE LEVERANCIERS

Stuur ons een bericht

Onze contactinformatie

ADRES

De lijsterbes 2, 7615RJ, Harbrinkhoek

E-MAIL

info@dewoonderij.nl

TELEFOON

(+31) 645 376 634

OPENINGSTIJDEN

Ma. - Vrij. 08:00 - 17:00

OVERIGE INFORMATIE

KVK Enschede: 08160323