vario visgraat Altijd een eerlijk
advies op maat.
OFFERTE AANVRAGEN

HORREN

MOGELIJKHEDEN IN

HORREN

Hier vind je een beknopt overzicht van wat de Woonderij Woning- & Projectstoffering te bieden heeft. Op zoek naar iets wat niet genoemd wordt? Aarzel niet om contact op te nemen; we bespreken graag samen alle mogelijkheden.

RAAMHORREN

Geniet van een onbelemmerd briesje terwijl u uw interieur beschermt tegen ongewenste insecten met onze raamhorren. Op maat gemaakt voor elk raamtype, bieden onze horren niet alleen een effectieve barrière tegen insecten, maar laten ze ook natuurlijk licht ongehinderd binnen. Eenvoudige installatie en onderhoud maken onze raamhorren een praktische en stijlvolle toevoeging aan uw huis.

HORDEUREN

Laat de buitenlucht binnen en houd insecten buiten met onze duurzame hordeuren. Ontworpen voor soepele bediening en maximale bescherming, zorgen onze hordeuren voor een naadloze overgang tussen uw binnen- en buitenruimtes. Verkrijgbaar in diverse stijlen, van traditioneel tot eigentijds, voegen onze hordeuren niet alleen functionaliteit toe, maar ook een esthetisch element aan uw huis.

Bij de Woonderij Woning- & Projectstoffering begrijpen we dat comfort en gemak essentieel zijn voor uw leefruimte. Laat onze horren uw huis beschermen tegen ongewenste gasten, terwijl u geniet van een constante stroom van frisse lucht. Ontdek vandaag nog de perfecte horoplossingen die passen bij uw stijl en behoeften.

WIJ WERKEN ALLEEN MET

DE BESTE LEVERANCIERS

Stuur ons een bericht

Onze contactinformatie

ADRES

De lijsterbes 2, 7615RJ, Harbrinkhoek

E-MAIL

info@dewoonderij.nl

TELEFOON

(+31) 645 376 634

OPENINGSTIJDEN

Ma. - Vrij. 08:00 - 17:00

OVERIGE INFORMATIE

KVK Enschede: 08160323

×