vario visgraat Altijd een eerlijk
advies op maat.
OFFERTE AANVRAGEN

Vloeren

Vloeren

MOGELIJKHEDEN IN

VLOEREN

Hier vind je een beknopt overzicht van wat de Woonderij Woning- & Projectstoffering te bieden heeft. Op zoek naar iets wat niet genoemd wordt? Aarzel niet om contact op te nemen; we bespreken graag samen alle mogelijkheden.

Ontdek bij de Woonderij Woning- & Projectstoffering hoogwaardige PVC vloeren die stijl en duurzaamheid naadloos combineren. Onze prachtige collectie varieert van moderne designs tot warme houttinten en biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke optie, maar ook een duurzame oplossing voor het dagelijkse leven. Dankzij de ongeëvenaarde duurzaamheid, eenvoudig onderhoud en comfortabele feel zijn onze vloeren perfect voor zowel woningen als commerciële ruimtes. Transformeer uw ruimte vandaag nog met de Woonderij Woning- & Projectstoffering en geniet van de tijdloze elegantie van PVC vloeren. Ontdek de perfecte vloer die past bij uw levensstijl en laat ons uw ruimte tot leven brengen!

Uiteraard ook bij ons verkrijgbaar: PVC vloeren in visgraat en hongaarse punt.

Tip! Bekijk hier de voor- en nadelen van een PVC vloer om je keuze wellicht wat makkelijker te maken.

Stap binnen in de wereld van comfort en elegantie met de tapijt vloeren van de Woonderij Woning- & Projectstoffering. Onze uitgebreide collectie biedt een overvloed aan stijlen, van luxueus zacht tot eigentijds en praktisch. Voel de weelde onder uw voeten terwijl ons tapijt warmte en verfijning toevoegt aan elke ruimte. Perfect voor woningen en zakelijke omgevingen, bieden onze tapijt vloeren niet alleen een visueel aantrekkelijke optie, maar ook geluidsabsorptie en thermische isolatie. Laat de Woonderij Woning- & Projectstoffering uw ruimte transformeren met onze hoogwaardige tapijt vloeren. Ontdek vandaag nog de perfecte balans tussen stijl en comfort!

Ontdek de veelzijdigheid van vinyl vloeren, een populaire keuze voor zowel woningen als commerciële ruimtes. Vinyl biedt een betaalbare optie met talloze ontwerpmogelijkheden. Het is gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in diverse patronen en kleuren.

Bij de Woonderij Woning &- Projectstoffering streven we ernaar om u de perfecte vloer te bieden die aansluit bij uw smaak, behoeften en levensstijl. Laat ons u begeleiden naar de ideale vloeroplossing voor uw ruimte.

MARMOLEUM

Ontdek de natuurlijke charme van marmoleum vloeren. Vervaardigd uit duurzame materialen bieden deze vloeren niet alleen een tijdloze uitstraling, maar ook een milieuvriendelijke keuze. Marmoleum is slijtvast en eenvoudig te onderhouden, waardoor het perfect is voor drukbezochte ruimtes zoals scholen en ziekenhuizen.

LINOLEUM

Kies voor de klassieke elegantie van een linoleum vloer. Gemaakt van natuurlijke grondstoffen is linoleum niet alleen stijlvol maar ook ecologisch verantwoord. Met zijn duurzaamheid en veelzijdigheid past het perfect in zowel moderne als traditionele interieurs.

WIJ WERKEN ALLEEN MET

DE BESTE LEVERANCIERS

Stuur ons een bericht

Onze contactinformatie

ADRES

De lijsterbes 2, 7615RJ, Harbrinkhoek

E-MAIL

info@dewoonderij.nl

TELEFOON

(+31) 645 376 634

OPENINGSTIJDEN

Ma. - Vrij. 08:00 - 17:00

OVERIGE INFORMATIE

KVK Enschede: 08160323