Skip to content Skip to footer

Rolgordijnen

Op zoek naar stijlvolle raamdecoratie die perfect past bij jouw interieur? Dan zijn onze rolgordijnen de perfecte oplossing! Met een uitgebreid assortiment aan stoffen, kleuren, designs en bedieningsmogelijkheden, creëer je met onze rolgordijnen de sfeer die jij wenst.

Stijlvol en modern

Design

Rolgordijnen passen perfect in elk interieur, of je nu een moderne, klassieke of minimalistische stijl hebt. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en materialen, waardoor je altijd een rolgordijn vindt dat aansluit bij jouw smaak en inrichting.Rolgordijnen bieden optimale privacy en controle over de lichtinval. Of je nu kiest voor verduisterende rolgordijnen voor de slaapkamer of lichtdoorlatende varianten voor de woonkamer, je hebt altijd de perfecte balans tussen licht en privacy.

Rolgordijnen zijn eenvoudig schoon te houden. Een regelmatige afstofbeurt of een zachte doek is vaak al voldoende om ze in topconditie te houden. Dit maakt ze ideaal voor huishoudens met kinderen of huisdieren.Onze rolgordijnen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan. Daarnaast helpen ze bij het reguleren van de temperatuur in huis, wat kan bijdragen aan een lagere energierekening.

Bij ons vind je een uitgebreide collectie rolgordijnen, van basic tot luxe uitvoeringen. Of je nu op zoek bent naar een neutrale tint of een opvallend patroon, wij hebben het allemaal. Onze rolgordijnen zijn op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij jouw ramen.

Waarom kiezen voor

Rolgordijnen

1. Lichtregulatie

Creëer de perfecte lichtinval in huis met onze rolgordijnen. Van transparante stoffen tot volledig verduisterende stoffen, er is altijd een stof die past bij jouw wensen.

2. Bediening

Onze rolgordijnen zijn ontzettend eenvoudig te bedienen met een koord, ketting of elektrische bediening.

3. Maatwerk

Al onze rolgordijnen worden op maat gemaakt voor jouw ramen. Zo heb je altijd een perfecte pasvorm.

4. Onderhoud

De stof van onze rolgordijnen is vaak antistatisch en stofvrij, waardoor ze eenvoudig schoon te maken zijn.
Een kleine

Sfeerimpressie

Alles

Onder één dak

Adviseren

Bij ons krijg je altijd eerlijk advies, afgestemd op jouw behoeften. We denken graag met je mee, zodat je altijd de beste keuze maakt!

Monteren

We verzorgen altijd de montage en installatie van onze producten in jouw woning of kantoor, zodat je altijd verzekerd bent van hoge kwaliteit.

Inmeten

Omdat al onze producten op maat zijn, maken we altijd eerst een afspraak om in te meten. Zo passen ze perfect in jouw woning of kantoor.

Opleveren

Wij zorgen voor een vlekkeloze afronding van jouw project. Wij werken stipt en volgens afspraak, zodat je direct gaan kunt genieten.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Opzoek naar Rolgordijnen en benieuwd wat er in jouw situatie mogelijk is? Twijfel niet langer en stuur ons snel een berichtje!

De lijsterbes 2, 7615 RJ Harbrinkhoek